HOLA! - Cava brut

HOLA! Cava Barcelona - ta nejlepší inspirace městem Barcelona, Gaudím, středozemním mořem, zdejší gastronomií i pohostinností. 18 měsíců zrající klasická CAVA ve sklepích u města Barcelona je essencí toho všeho, co Španělsko milovníkům dobrého jídla a pití nabízí. Kombinace odrůd Xarel.lo, Macabeo, Parellada a Chardonnay tvoří harmonický blend primárního vína, navíc v BIO a vegan certifikaci. Svěží aromatika zelených jablek, hrušek citrusů a květů, chuť elegantní, lehká a osvěžující s příjemný perlením a středně dlouhým bylinným závěrem. Jako aperitiv či doplněk k lehkým tapas a mořským plodům ideální. Tohle je prostě jasný vítěz, stejně jako FC Barcelona...

Dostupnost Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
290 Kč
HOLA! - Cava brut

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Španělská vína
? Obsah cukru: Brut
Druh šumivého vína: Cava
Země: Španělsko
Vinařská oblast: Penedés
Zrání vína: Tradiční metoda kvašení v lahvi
Obsah alkoholu: 11,5%obj.
Vinařství: Hola!
Odrůda: Chardonnay, Xarel-lo, Macabeo, Parellada
Naturální víno: Ne
Objem: 0,75l
Certifikace: Bio

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

HOLA! CAVA - Penedés - Španělsko

Vinařství HOLA! vzniklo jako reakce na masově vyráběné CAVY, které v posledních letech ovládly trh se šumivými víny. Cílem je představit zákazníkům tento oblíbený šumivý nápoj v té nejlepší možné kvalitě. I proto jsou hrozny pro výrobu vín vždy v BIO kvalitě, ručně sbírané a zpracovávané s největší pečlivostí vyhlášeného technologa Joana Solera. HOLA! CAVA má být odrazem středomoří, jeho pohostinnosti, dobré gastronomie a zdejších lidí. Protože středomoří není jenom pojem či místo, je to životní styl. Právě proto je třeba dbát na minimální zásahy do výroby vína a spíše hledat ty nejlepší hrozny, odrážející zdejší terroir. Sklizeň hroznů z unikátních poloh zdejších vinic, které jsou obhospodařovány bez použií jakékoliv chemie, probíhá výhradně v noci, pro zachování jejich čerstvosti a minimalizace oxidace. I to následně umožňuje jejich šetrné zpracování, minimum potřebné síry. HOLA! CAVA je segmentem prémiových CAV a sektů z vinařství, které v posledních letech udává směr oblasti Penedés.